Vastuullisuusraportti 2023

Vuosi 2023 oli Adapteolle ratkaiseva vuosi. Taloudellinen taantuma sekä geopoliittiset epävarmuustekijät toivat haasteita toimintaamme, mutta näistä tekijöistä huolimatta pystyimme menestymään.

Adapteo on omistautunut kehittämään kiertotaloudellisia sosiaalisen infrastruktuurin ratkaisuja kunnioittaen samalla planeettamme rajoja. Meille on ensisijaisen tärkeää varmistaa oikeudenmukainen pääsy keskeisiin palveluihin, kuten terveydenhuoltoon, koulutukseen ja asumiseen. Me haluamme olla myös ratkaisevassa roolissa ohjaamassa yhteiskuntaa kohti kiertotaloutta.

Kestävän kehityksen raportissamme näet yleiskatsauksen tekemisistämme ja ponnisteluistamme vuonna 2023. Kerromme myös, kuinka olemme sisällyttäneet kestävän kehityksen liiketoimintastrategiaamme.

Löydät Adapteon vuoden 2023 kestävän kehityksen raportin alta. Nauti lukemisestasi!

 

 

Aikaisemmat raportit

Kun julkaisimme uuden brändimme vuonna 2019, aloitimme myös Adapteon kestävän kehityksen matkan. Kestävä rakennus- ja kiinteistöala on elintärkeä kestävien yhteiskuntien luomiselle.

Vuosi 2020 oli avainvuosi kestävän kehityksen matkallemme. Käynnistimme kunnianhimoisen kestävän kehityksen strategian, joka auttoi yritystä johtamaan siirtymistä kestävään rakennus- ja kiinteistöalaan.

Vuoden 2021 vastuullisuusraportissa seuraamme vastuullisuusstrategiaamme ja -ponnistelujamme, esittelemme toimintaamme ja tuomme esille, kuinka haluamme edelleen parantaa vastuullisuustyöämme.

 

Haluaisitko tietää lisää kestävän kehityksen työstämme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai neuvoja.