NÄHDÄÄN KUNTA-MARKKINOILLA!

30-vuotiaan Kuntamarkkinoiden juhlavuoden teema on uudistuminen ja yhteistyö. Me Adapteossa voimme myös allekirjoittaa tämän, sillä rakennamme mukautusmiskykyistä tulevaisuuden yhteiskuntaa yhdessä kumppaniemme kanssa.

Lue Kuntalehdessä 8/23 julkaistu ajankohtainen artikkelimme!

Modernit ja mukautuvat tilaratkaisut esillä Kuntamarkkinoilla

Modulaarisuus osana julkisen sektorin tilastrategiaa

Kuntamarkkinat täyttää 30 vuotta ja Adapteo on mukana ideoita pulppuavassa julkisen sektorin vuoden suurimmassa foorumissa Helsingin Kuntatalolla 13.–14.9.2023!

Tapahtumassa kuullaan Adapteon tietoiskut molempina päivinä otsikolla: Modulaarisuus osana julkisen sektorin tilastrategiaa – esimerkkejä onnistuneista hankkeista.

Puheenvuorot pitää Tuomas Vaalto, Adapteo Finlandin toimitusjohtaja. Puheenvuoroissa käsitellään hyvinvointialueiden tulevaisuutta ja riskien sekä kulujen hallintaa, kestävää puupohjaista rakentamista sekä laadukasta pidempiaikaista moduulirakentamista. Tervetuloa kuuntelemaan sekä tutustumaan osastollemme!

Tilaa kasvulle

Kunnissa ja hyvinvointialueilla on kasvava tarve kestävällä tavalla toteutettuihin, muunneltaviin ja viihtyisiin tiloihin. Koulut, sairaalat, virastot ja muut julkiset rakennukset vaativat jatkuvaa ylläpitoa ja uudistamista, jotta ne pysyvät toimintakuntoisina ja vastaavat nykypäivän muuttuviin tarpeisiin. Monet sote-kiinteistöt ovat saavuttaneet peruskorjausiän ja ratkaisuja etsitään.


Tule osastollemme 0F2 kurkkaamaan, millaisia erilaisia modulaarisen rakentamisen ratkaisuja tarjoamme! Pääset tekemään virtuaalikierroksen modulaarisesti rakennetussa koulussa tai toimistossa ja suunnittelemaan myös oman modulaarisen rakennuksen. Tervetuloa! 

Joustoa tulevaisuuteen

Ratkaisumme auttavat hallitsemaan riskejä ja tekemään rakennuskannasta joustavan. Mielestämme rakennusten on mukauduttava tulevaisuuteen ja niitä on voitava muokata vaihtuvien tilanteiden mukaan. Kuntamarkkinat on keskeinen foorumi vaihtaa ajatuksia näistä aiheista.

Kuntamarkkinat on ilmainen tapahtuma kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, kuntaomisteisten organisaatioiden (omistus 51 % tai enemmän) yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä seurakuntien edustajille. Ennakkoon ilmoittautumalla myös yritysten edustajat pääsevät tapahtumaan veloituksetta.

Voit ilmoittautua Kuntamarkkinoille alla olevan linkin kautta!