Hyvä ilmanlaatu koulussa tai päiväkodissa ei ole enää vain haave!

Tulevaisuuden koulutilat ovat valoisia ja muunneltavia oppimisympäristöjä. Osallistu EduAreena -hybriditapahtumaan kuulemaan lisää!

Uuden ajan koulurakentaminen oppimisen mahdollistajana

EDU AREENA 2022 |  Torstai 24.3.2022

Kun maailma muuttuu, koulunkin on muututtava.

Visionäärit ja Suomen koulutussektorin ammattilaiset kohtaavat vuoden innostavimmassa koulumaailman tapahtumassa. Luvassa on mielenkiintoisia esityksiä, tiukkoja haastatteluja ja kirkkaita visioita koulujen tila- ja digiratkaisuista sekä opetuksen tulevaisuudesta.

Klo 13.30  ovat lavalla ja streamissa keskustelemassa oppimisympäristöihin ja koulurakentamiseen erikoistunut itsenäinen konsultti, arkkitehti SAFA Reino Tapaninen ja Adapteon suunnittelun päällikkö Aleksi Hillman teemalla:

Uuden oppimisen tilat – koulu 2030-luvulle
  • Mihin kaikkeen fyysisen oppimisympäristön tulisi taipua 10-vuoden kuluttua?
  • Millaisia tarpeita on ikäryhmien välillä?
  • Millaisia tilamuunneltavuuksia on olemassa ja millaista olisi tarpeen kehittää?

Tervetuloa myös paikan päälle keskustelemaan kanssamme osastollemme!

Adapteo on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Tiloja voi muunnella tarpeen mukaan

Suunnitellaan yhdessä tilat, jotka palvelevat juuri sinun kouluasi ja sen tarpeita. Terveellisissä ja toimivissa tiloissa ei tarvitse tinkiä mukavuudesta. Modulaarinen rakennustapa huomioi myös ympäristön hyvinvoinnin. Jos tarvitset matkan varrella lisää tilaa tai osa tilasta käy tarpeettomaksi, koulurakennusta voi muunnella juuri senhetkisen tarpeen mukaan.

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme

Muunneltavan rakennuksen hyödyt

  • Suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin
  • Täyttää pysyvän rakennuksen määräykset
  • Hyvä ilmanvaihto ja miellyttävä sisäilma
  • Mahdollisuus vesikeskuslämmitykseen
  • Tehokas valaistus ja runsaasti luonnonvaloa

Toimivaa kouluarkea valoisissa tiloissa

Millaisia tiloja toivoisit? Valitse mieleisesi valmiista pohjaratkaisuista, tai suunnitellaan yhdessä sinun koulusi tarpeisiin sopiva rakennus. Jos tonttimaata on niukasti, koulu voi kohota jopa kolmeen kerrokseen. Rakennukseen voidaan suunnitella esimerkiksi keittiö, työhuoneita, kokoustiloja ja erityisaineiden opetustiloja.

Kestävän tulevaisuuden puolesta

Yhdessä voimme viedä asioita oikeaan suuntaan. Adapteon tilat auttavat vastaamaan modernin opetuksen haasteisiin, ja teet samalla ympäristöystävällisen valinnan. Kun valitset Adapteon rakennuksen, pienennät rakentamisen ja rakennuksen käytön hiilijalanjälkeä. Modulaarinen rakennustapa on kiertotaloutta parhaimmillaan, ja nykyaikainen rakennustekniikka vähentää entisestään ympäristön kuormitusta. Näissä tiloissa on ilo oppia ja opettaa.

Varaa suunnitteluaika

Haluaisitko räätälöidyn pohjapiirroksen omasta koulustasi? Varaa meiltä 30 minuutin maksuton etäsuunnitteluaika. Saat viitteelliset pohjakuvat veloituksetta käyttöösi.

Lataa pohjapiirros

Vaadittu kenttä

Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA, ja sivustolla sovelletaan Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja