Ajankohtaiset tapahtumat ja kampanjat

Sairaalarakentaminen 2030-luvulle

Osallistumme tapahtumaan Tulevaisuuden Sairaala 26.-27.4.2022.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

  • Pohjaratkaisun ja prosessien optimointi – kuinka varmistamme, että keskeiset toiminnot ovat aina helposti saavutettavissa?
  • Kestävyys ja muuntokyky keskiössä – miten tehdään pienemmästä tilasta toiminnallisempi, ja vältetään hukkaneliöt?
  • Miten huomioidaan käyttökustannukset jo suunnitteluvaiheessa?
  • Alueen demografia – miten huomioidaan nykyiset ja tulevaisuuden palvelurakenteet ja -tarpeet?

Adapteon suunnittelun päällikkö Aleksi Hillman paneelikeskustelussa Tila ja toiminnallisuus – sairaalarakennus 2030-luvulle 26.4. klo 13.15.

Pohjoismaiden suurimmassa terveydenhuollon päättäjätapahtumassa pääteemoina ovat tänä vuonna tarvelähtöinen ja näyttöön perustuva sairaalasuunnittelu, toiminnan ja palveluiden kehittäminen, sairaalan digitalisointi sekä ja asiakaskokemuksen parantaminen.

Tutustu ohjelmaan ja hanki liput tapahtuman verkkosivuilla.

Innovatiiviset ratkaisut ja tyylikäs arkkitehtuuri

Uusi Älykoulu luo puitteet oppimiselle

Adapteo tuo Suomeen uudet joustavat rakennukset kouluja ja päiväkoteja varten. Ne on suunniteltu tarjoamaan ihanteellinen ja älykäs oppimisympäristö. Älykoulu on erityisesti
suunniteltu tarjoamaan optimaalinen
oppimis- ja työskentely-ympäristö.

 

Korkeiden arvosanojen koulu

Suomen johtavat oppimisen ja arkkitehtuurin asiantuntijat ovat kuunnelleet käyttäjiä ja suunnitelleet oikeat olosuhteet osallistavammalle oppimiselle, jossa myös yksilöiden tarpeet voidaan täyttää. vaihtelevilla rakenteilla, joustavilla pohjaratkaisuilla, avoimilla pinnoilla ja älykkäillä taittoseinillä luodaan oikeanlaiset olosuhteet osallistavalle koululle, jossa oppilaat voivat omaksua opetuksen paremmin. Älykoulu on myös varustettu edistyksellisellä taloteknologialla ja suunniteltu käyttäjien, suomalaisten oppilaiden ja opettajien näkökulmasta.

  • Soveltuu pitkäaikaiseen vuokraukseen
  • Vastaa opiskelijamäärien ja opetusmenetelmien muutoksiin
  • Tieto- ja viestintätekniikka tukee oppimista

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.