Omistaminen

Osta muunneltava rakennus omaksesi

Adapteon muunneltavia rakennuksia voi myös ostaa omaksi, kun rakennukselle on varma, pitkäaikainen tarve. Etuina modulaarisille rakennuksille on muiden muassa niiden nopea rakennusaika sekä muunneltavuus käyttöönoton jälkeenkin.

Milloin rakennuksen omistaminen kannattaa?

Kun rakennukselle on olemassa pitkäaikainen, pysyvä tarve, on rakennuksen ostaminen monessa tapauksessa mielekkäin vaihtoehto vuokrauksen sijaan. Adapteon muunneltavissa rakennuksissa rakennusaika on kuitenkin huomattavasti perinteisiä rakennuksia lyhyempi, joten rakennuksen saa käyttövalmiiksi vuosien sijaan kuukausissa. Muunneltavat rakennukset ovat myös kustannustehokas ja vihreä vaihtoehto.

Muunneltavaa tilaa koko elinkaaren aikana

Tilan tarve voi muuttua tulevaisuudessa tavalla, jota ei pysty ennustamaan rakennuksen suunnittelun aikoihin. Adapteon muunneltavien rakennusten kohdalla se ei kuitenkaan ole ongelma, sillä rakennuksia voidaan muokata tilojen käyttöönoton jälkeenkin. Modulaarisen rakennustavan ansiosta rakennuksen kokoa ja käyttötarkoitusta voidaan muokata useaankin otteeseen.

Vihreämpää rakentamista

Modulaariset rakennukset ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto. Rakennuksiksi koottavat moduulit valmistetaan tehdasolosuhteissa, joissa on saatu optimoitua raaka-aineiden käyttö hävikin välttämiseksi. Tehdasolosuhteet myös mahdollistavat syntyvien jätteiden minimoinnin ja tarkan kierrätyksen.

Adapteon moduulit ovat lisäksi energiatehokkaita ja suunniteltu pohjoisiin ilmasto-oloihin niin eristyksen kuin lämmitysjärjestelmän osalta.

Käyttäjilleen turvalliset tilat

Adapteon rakennusten yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden terveellisyys ja turvallisuus käyttäjilleen. Rakennusten keskitetty koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä takaa jatkuvan puhtaan sisäilman.

Lisäksi rakennusvaiheessa voimme taata rakennuksillemme katkeamattoman kuivaketjun moduulien tehdasvalmistuksen ja nopean rakennusvaiheen ansiosta. Näin rakenteet eivät pääse kastumaan missään vaiheessa rakennusprosessia.

Haluaisitko tarvitsemasi rakennuksen pohjapiirustuksen?

Tarjoamme kaikille kiinnostuneille maksutonta rakennusten suunnittelupalvelua asiantuntijamme kanssa. 30 minuutin etäsuunnitteluaikana saat käyttöösi pohjakuvat tarvitsemastasi rakennuksesta. Suunnitteluaika ei velvoita sinua mihinkään.