Muuntautuva yhteiskunta

Me uskomme muuntautumiskykyiseen yhteiskuntaan, joka on valmis kohtaamaan niin asukasluvun muutokset, tiukemmat rakennusten ympäristövaatimukset kuin tilankäyttäjien kasvavat tarpeet. Tämän saavuttamiseksi työskentelemme yhdessä sekä julkisen että yksityisen sektorin kanssa. Kantavana ajatuksenamme on tarjota muuntokelpoisia rakennuksia, jotka on mitoitettu juuri käyttäjiensä tarpeiden mukaan – ilman tilan ja resurssien hukkakäyttöä, ihmiset ja ympäristö aina etusijalla. 

Autamme yhteiskuntaa sopeutumaan

Muunneltavilla rakennuksillamme autamme yhteiskuntaa sopeutumaan tulevaisuuden muuttuviin tarpeisiin. Yhdistämme innovatiivisia ratkaisuja perinteisiin metodeihin, teemme yhteistyötä niin julkisen kuin yksityisen sektorin kanssa sekä katsomme koko ajan tulevaan kestävä kehitys mielessämme.  

 

Autamme yhteiskuntaa kohtaamaan muutoksen

Muunneltavat, modulaariset rakennukset ovat optimaalinen ratkaisu esimerkiksi silloin, kun oppilaiden tai työntekijöiden määrä kasvaa nopeasti. Tällöin muunneltavat rakennukset tuovat nopean avun niin kunnille, hyvinvointialueille ja yrityksille. Modulaarisen rakennustavan ansiosta tilojen rakennusprosessi on lyhyt. Rakennuksiamme voi muunnella myös valmistumisensa jälkeen vastaamaan ennalta odottamattomia tilanteita.

 

Joustavuus on modulaarisen rakennustavan perusta

Joustavuus on sopeutumiskykyisen yhteiskunnan perusedellytys. Tällöin rakennuksetkin nähdään ennemmin joustavina ratkaisuina kuin pysyvänä omaisuutena. Käyttäjien tarpeet ja ympäristövaatimukset kehittyvät, ja niihin rakennustenkin tulisi mukautua. Adapteon muunneltavia, modulaarisia rakennuksia voi muokata, laajentaa, pienentää tai jopa siirtää vain viikoissa.  

 

Keskiössä ympäristöystävälliset rakennukset

Ympäristöystävällisyys on muunneltavien, modulaaristen rakennustemme perusta. Valitsemalla uusiutuvia rakennusmateriaaleja oikeilla ominaisuuksilla voimme pienentää rakennustemme ympäristökuormaa jo suunnitteluvaiheessa. Moduulirakennustemme valmistus- ja rakennusprosessissa myös jätteiden synty on minimoitu kaikissa vaiheissa. Moduulirakennusten kaikkien osien valmistus tehdasoloissa takaa sen, että syntyneet jätteet saadaan kierrätettyä hyvin tehokkaasti. 

 

Olemme täällä sinua varten

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä kaikissa tilaratkaisuihin liittyvissä tarpeissasi tai kysymyksissäsi. Löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä