Vuokraa rakennuksia Adapteolta

Muunneltavien tilojen vuokraamisen edut

Paras rahoitusratkaisu on aina asiakaskohtainen. Siksi tarjoamme useita vaihtoehtoja, joilla saat taloudellista liikkumavaraa. Löydämme varmasti tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Tarjoamme rahoitukseen aitoa joustoa; vuokraa, valitse leasing tai osta muunneltava rakennus omaksi. Mietitkö, mikä sinulle olisi paras ratkaisu juuri nyt? Lue alta lisää vaihtoehdoistamme. Saat selkeämmän käsityksen, miten tilanteessasi kannattaa toimia. Jos sinulle jää kysymyksiä, autamme mielellämme!

Miksi vuokrata rakennus?

Jos tiedät, että tarvitset tilaa määrätyn ajan, vuokraat Adapteon muunneltavan rakennuksen huomattavasti nopeammin kuin hankit käyttöösi perinteisen rakennuksen. Sinun ei tarvitse sitoa varoja rakennuksen seiniin, jolloin pääomaa vapautuu tärkeämpiin kohteisiin. Kun vuokraat muunneltavan rakennuksen, et myöskään joudu itse huolehtimaan kiinteistön ylläpitoon liittyvistä velvoitteista.

Miksi kannattaa omistaa?

Adapteon muunneltavat rakennukset valmistuvat nopeammin kuin perinteisellä tavalla rakennetut elementtitalot. Muunneltavat rakennukset valmistuvat olosuhteiltaan vakaissa sisätiloissa, eikä rakennustyöhön juuri tule keskeytyksiä. Sen jälkeen rakennukset kootaan kohteessa modulaarisella rakennustavalla. Työ kohteessa on nopeasti valmis, ja häiriöiden riski jää pieneksi.

Suunnitellaan rakennuksesi yhdessä. Löydämme varmasti sinulle parhaan vaihtoehdon muunneltavista ja joustavista ratkaisuistamme. Jos tilanteesi muuttuu, rakennusta voidaan muunnella tai esimerkiksi siirtää uuteen sijaintiin.

Miksi valita leasing?

Ei ole aina helppoa ennustaa, ovatko rakennuksen käyttötarpeet vielä kymmenen vuoden päästä samat kuin tänään. Uusien tilojen rakentaminen epävarmoina aikoina voi olla suuri taloudellinen riski. Siksi tarjoamme ostamisen vaihtoehdoksi rakennuksen käyttöleasingia. Muunneltava ja joustava rakennusteknologia tekee leasingin mahdolliseksi. Leasing-kaudet vaihtelevat tyypillisesti kolmen ja kymmenen vuoden välillä. Kauden jälkeen voit päättää sopimuksen, jatkaa sitä tai halutessasi ostaa rakennuksen kokonaan itsellesi.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.