Tilaratkaisuja muuttuviin tarpeisiin

Adapteon muunneltavat rakennukset optimoidaan aina asiakkaan tarve huomioiden. Oli kyse sitten lisätilasta, väistötilasta tai pitkäaikaisesta tarpeesta, tarjoamme muuttuvaan tarpeeseen skaalattavat moduulirakennukset.

 

Tilatarpeiden Tetris

Onko kiinteistöjen nykytilaselvitys tuottanut yllätyksiä?
Ilmaantuiko tarve karsia tai laajentaa toimitiloja?
Kuntien ja hyvinvointialueiden tilatarpeet voivat tuntua vaativalta palapeliltä koottavaksi.
Me autamme.

Tilat joustavat muutoksessa

Adapteon modulaariset tilat ovat ketterästi muokattavissa ja ne luovat arvoa hyvinvointialueelle. Jokaiseen tarpeeseen suunnitellut tilamme ovat kestävän kehityksen mukainen, huoleton ratkaisu. Puurakenteiset moduulitilat ovat turvallisia ja viihtyisiä. Kiertotalousmallimme tukee Suomen valtion kestävän kehityksen tavoitteita.

Toimimme ilolla apunasi koko hankintaprosessin läpi aina tarpeidesi tunnistamisesta rakennuslupien hakuun, energiamuodon valintaan sekä moduulirakennuksen käytönaikaiseen huoltoon ja lopulta modulaarisen rakennuksen purkamiseen tai käyttötarkoituksen muuttamiseen toiseksi. Huolimatta siitä, kuinka monitahoiset toiveesi ovat.

Varaa veloitukseton 30 min suunnitteluaika asiantuntijan kanssa. Saat viitteelliset pohjakuvat käyttöösi ja suunnitteluaika ei velvoita sinua mihinkään.

Nastolan sote-keskuksella sujuva siirtymä

”Asiakkaat ja henkilökunta ovat olleet tyytyväisiä uusiin tiloihin ja viihtyneet hyvin siisteissä, valoisissa ja toimivissa tiloissa.”
– Petteri Jyrkinen, Päijät-Hämeen hyvinvointialueen hallintoylilääkäri

Nastolan vanhan terveyskeskuksen haasteelliseen tilanteeseen piti saada nopea ratkaisu ja se löytyi moduulirakentamisesta. Adapteon toimittamana saatiin siistit, valoisat ja toimivat väistötilat, jotka ovat ylittäneet käyttäjiensä odotukset ja vastaavat hienosti sosiaali- ja terveydenhuollon moninaisiin tarpeisiin.

Adapteo vastaa myös sosiaali- ja terveyskeskuksen tilojen huollosta, mikä on asiakkaalle huoleton ratkaisu. Yhteistyö jatkuu koko vuokrasuhteen ajan, eli ainakin 3 vuotta. Tarkoituksena on rakentaa Nastolaan lopulta uusi, pysyvä terveyskeskus. Siihen saakka terveyskeskuksen käyttäjät viihtyvät hyvin toimivissa väistötiloissa. Adapteon väistötilojen joustava vuokra-aika antaa pelivaraa uusien tilojen suunnittelulle ja toteutukselle.

Lue koko referenssitarina.

Mukautuvuudella ostetaan aikaa, kun ei tiedetä mihin maailma on menossa

Muuntojoustavat tilat takaavat tämän päivän ihmisten moninaisten tarpeiden huomioon ottamisen ja myös varautumisen tulevaisuuteen. Omistajariski tyhjille jääneistä tiloista minimoituu.

Yhteiskunnan muutokset ovat nopeutuneet ja valtiovarainministeriön teettämän kuntien tilannekuvassa kuntien rakennuskannasta kävi ilmi, että muutos on jatkossakin uusi normaali. Väestörakenteen muutos heijastuu toimitilatarpeisiin.

”Tulevaisuutemme on tuntematon. Siksi tilojen soveltaminen uuteen pitää tehdä helpoksi. Mukautuvuus säilyttää päätöksenteon joustavuuden. Tulevaisuuden päättäjillä on vapaat kädet tehdä päätöksiä tilojen käytöstä. Moduuleista tehdyt rakennukset voi siirtää ja käyttää muussa käyttötarkoituksessa. Se on ennen kaikkea vastuullista.”

– Suunnittelun päällikkö Aleksi Hillman, Adapteo

Lue lisää muunneltavista rakennuksista.

Tutustu toteuttamiimme modulaarisiin tiloihin

Terveystalon työterveysasema Porvoon Kilpilahdessa valitsi Adapteon modulaarisen ja hyvin varustellun tilakokonaisuuden, jossa on tehokas pohjaratkaisu.

Essote tarvitsi väistötiloja lasten psykiatrisen osastonsa ja sairaalaopetuksen tiloiksi. Sisäilmaongelma paheni, ja uudet tilat tarvittiin nopeasti.

Enon hammashoitola Joensuussa sai jäädä omalle kylälle, kun korvaavat tilat saatiin Adapteolta. Lue, miten tilat ovat sopineet hammashoitoon!

Ota meihin yhteyttä

Hei,
haluatko tietää, kuinka voimme ratkaista tilatarpeesi yhdessä?
Vankan osaamisemme avulla löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Voit lähettää kysymyksesi tästä