Korkeiden arvosanojen koulu

Korkealaatuista moduulirakentamista kouluille

Optimaalisen oppimisen koulurakennukset

Otimme mukaan Suomen etevimmät arkkitehtuurin ja oppimisen asiantuntijat. Heidän kehittämänsä innovatiiviset ratkaisut joustavuuden, talo-, tieto- ja viestintätekniikan, valaistuksen, ilmanvaihdon ja kestävyyden alueilla ovat niin nerokkaita, että päätimme kutsua uusia koulurakennuksiamme Älykouluksi.

Älykoulu

Tavoitteenamme oli suunnitella optimaalinen oppimisympäristö koululaisille ja opettajille. Tehtävä edellyttää laajaa asiantuntemusta. Suunnitteluprosessiin otettiin jo aikaisessa vaiheessa mukaan opettajat, oppimisympäristöjen asiantuntijat ja arkkitehdit – jotta voisimme luoda Älykoulun.

Mukautuvan koulun edut

Älykoulu kasvaa ja kehittyy oppilaidensa mukana. Sitä on helppo laajentaa, pienentää tai muuttaa joustavien ratkaisujen ansiosta – Älykoulu on ketterä tapa kohdata muuttuvat oppilasmäärät ja seurata uusimpia opetusmenetelmiä.

Premium-ratkaisu

Mielestämme oppilaat, opettajat ja sinä ansaitset vain parasta.

  • Kouluja, jotka mukautuvat tarpeiden mukaan
  • Pedagoginen suunnittelu
  • Voidaan käyttää uudelleen toisessa paikassa ja käyttötarkoituksessa
  • Suunniteltu pitkäaikaiseen vuokraukseen
  • Älykkäät tekniset ratkaisut
  • Tyylikäs arkkitehtuuri sisältä ja ulkoa - puumateriaalin korostus

Kuinka korkeiden arvosanojen koulu rakennetaan?

Asiantuntijat uskovat, että optimaalinen oppimisympäristö syntyy, kun yhteisen alueen ympärille keskitetään pienempiä ryhmähuoneita ja suurempia luokkahuoneita. Tällaisen lähestymistavan on osoitettu vahvistavan luokkien välisiä yhteyksiä, mikä näyttää lisäävän oppilaiden oppimismotivaatiota.

Laukaan kirkonkylän koulu odottaa uutta koulurakennusta. Tilattu väistötila toimitettiin kuitenkin etuajassa vanhan koulun sisäilmaongelmien vuoksi.

Adapteo toimitti Ahmon koululle uudet koulutilat vanhojen oheen. Haasteena oli kuitenkin rakennuksen mahtuminen aiemmin rakennetulle tontille.

Orimattilan yhteiskoulussa oli kärsitty jo tovin sisäilmaongelmista. Pitkään toivottu väistötila saatiin lopulta syyslukukaudelle 2020 Adapteolta.

Näin se toimii

Haluatpa sitten täydentää olemassa olevaa koulua tai rakentaa kokonaan uusi, meillä on ratkaisu. Tilanteesi on ainutlaatuinen, minkä vuoksi sovitamme sekä vuokraustavan että rahoitusmallin sen mukaan ja varmistamme, että saat tarpeeseesi optimaalisen ratkaisun.

 

 

 

 

Haluaisin jutella myyjän kanssa?

Hei,
haluatko tietää lisää kuinka voimme rakentaa mukautuvan rakennuksesi yhdessä?

Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Voit lähettää kysymyksesi tästä