Adapteo Essentials

Tarjoamme erilaisia lisätuotteita ja -palveluita, joilla voit täydentää Adapteolta valitsemaasi rakennusta. Rakennuksemme on suunniteltu sinun tarpeesi mielessä pitäen aina ulkoasusta toiminnallisuuteen ja materiaaleista viimeistelyyn. Vuokratessasi tai ostaessasi meiltä rakennuksen, tarjoamme lisäksi valikoiman elämää helpottavia tuotteita ja palveluja. Tutustu yleisimpiin paketteihimme ja siihen, miten voimme tukea sinua.

Katso esitteestämme juuri sinulle sopivat vaihtoehdot

Kalusteet

Lisätarvikkeena toimitetut kalusteet on helppo ja taloudellinen ratkaisu alasta riippumatta. Viihtyisät ja fiksusti kalustetut työtilat tehostavat työskentelyä, ja kun ergonomiaan ja harkittuihin ratkaisuihin panostetaan, työntekijöille varmistetaan oikeanlaiset olosuhteet suoriutua työstään hyvin.

Aurinkopaneelit

Valitsemalla aurinkopaneelit edistät ympäristövaikutusten vähentämistä. Tuotat itse sähköä koko vuokrasuhteen ajan ja voit myös myydä ylijäämän.

Adapteo huolehtii kaikesta, mikä liittyy aloitus- ja lopetusilmoitukseen, vuoropuheluun sähköverkon omistajien kanssa, sekä kokoonpanoon ja asennukseen pätevän sähköasentajan toimesta.

Koulutus- ja toimistovälineet

Tämä vaihtoehto tarjoaa peruslaitteet, joilla tilat varustetaan käytettäväksi toimistona tai muuna oppimisympäristönä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Se sisältää muun muassa valkotaulun, projektorinäytön ja kaapeloinnin.

Keittiö ja ammattikeittiö

Adapteo tarjoaa sarjan ammattikeittiöitä, jotka voidaan asentaa eri alojen rakennuksiin. Keittiöt ovat tunnettujen tuotemerkkien ja toimittajien valmistamia korkean laadun ja turvallisuuden takaamiseksi. Keittiömme on kehitetty yhteistyössä kokeneiden keittiökumppaneiden ja asiakkaidemme kanssa.

Maarakennustyöt

Tontilla on tehtävä monia erilaisia töitä sen mukaan, miltä maaperä näyttää ja missä rakennus tulee sijaitsemaan. Jättäessäsi maarakennustyöt meille, huolehdimme muun muassa maaperäolosuhteiden arvioinnista, kaivuutöistä, perustusten vakauttamisesta sekä sähkö-, vesi- ja viemäriliitäntöjen valmisteluista.

Maisemointi

Ulkoympäristö on tärkeä osa sosiaalista kanssakäymistä, hyvinvointia tai leikkiä, ja sitä voidaan pitää yrityksesi tilojen jatkeena. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja ulkoympäristöihin ja mukautamme ne pinta-alan, budjetin, toimialan ja tarpeiden mukaan.

Kiinteistönhallinta

Säännöllinen siivous? Lisäsiivous? Lumenauraus? Apua kulutustarvikkeiden täydentämiseen?  Jotain muuta? Tarpeistasi riippumatta voit säästää aikaa valitsemalla kiinteistönhallintapalvelumme ja varmistaa samalla ympäristön pysymisen puhtaana ja miellyttävänä.

Ateriapalvelu

Tarjositpa sitten työpaikkalounasta tai kaikki asukkaiden päivän ateriat, on tämä käytännöllinen vaihtoehto tämän option valitseville. Toimitamme terveellistä, maukasta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa tarpeidesi mukaan.

Vaurioturva

Lisäämällä vaurioturvan sopimukseesi vältyt siltä riskiltä, että joutuisit vuokrasuhteen päättyessä maksamaan ennalta arvaamattoman summan rakennuksen epänormaalin kulumisen takia. Sen sijaan maksat kiinteän hinnan joka kuukausi, ja kustannuksesi pysyvät näin paremmin hallinnassa.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?
Meistä olisi upeaa tehdä yhteistyötä!

Ota yhteyttä - autamme mielellämme!

Lähetä meille kysymyksesi.